© Aannemingsbedrijf Citroen

ATELIERWONINGEN WETERING

Blaricum

“Renovatie buitenkant en realisatie van moderne atelierwoningen”

ONTWIKKELING

De Wetering in Blaricum is een plek die iedereen uit de omgeving wel kent. Vooral de omvang van het complex maakt dat het opvalt en een kenmerkend element is in de Blaricumse Meent.

Aannemingsbedrijf Citroen zal op korte termijn aan de slag gaan met de realisatie van moderne atelierwoningen op de begane grond van het complex; maar ook de bestrating en buitenzijde flink onder handen nemen.

Deze opfrisbeurt moet er voor zorgen dat de uistraling van het gebouw weer helemaal past in het huidige tijdsbeeld.

TOEKOMST

De hele renovatie is eigenlijk van te voren al helemaal uitgedacht. Er is een nieuwe indeling gemaakt, er zijn ontwerpen en 3D renders gemaakt en er is zelfs gewerkt aan een sfeerimpressie van de binnenkant.

Aan de buitenzijde worden deuren en kozijnen vervangen, er wordt geschilderd en bijvoorbeeld de gevels gereinigd. Alle grijze straattegels worden vervangen door nieuwe klinkerbestrating waardoor het geheel direct een luxe uitstraling krijgt die hoort bij 2022.

IMPRESSIE

Om je een goed beeld te geven van deze verbouwing zijn er diverse materialen voorhanden. Hieronder staan schetsen van de nieuwe indeling, een plattegrond van de 2 verschillende type woningen en een PDF brochure met de uitgebreide sfeerimpressie.

Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in het huren van de luxe atelierwoningen, neem dan gerust contact met ons op!

GEREED

2023

AANTAL

9 units

BESTEMMING

Verhuur

SOORT

Atelierwoningen
© Aannemingsbedrijf Citroen
© Aannemingsbedrijf Citroen
© Aannemingsbedrijf Citroen
[dflip id=”3535″ ][/dflip]
TRANSLATE